VPN säkerhet för dig!

Detta inlägg har blivit läst 1219 Gånger!

Det här är ett betalt samarbete

Är du liksom jag irriterad när du hittar något intressant eller skojigt, och så blir du blockerad bara för att du befinner dig på fel plats eller land. Då är det hög tid att skaffa dig VPN = Virtual Private Network, Virtuellt Privat Nätverk på svenska. För omkring sextio spänn i månaden kommer du undan all den här problematiken. Är du ute och reser i Europa, tar in på något bra hotell och ska följa din bästa Netflixserie eller för all del en serie på SVT Play, så är det framöver inga problem.

VPN så här fixar du det!


Enklast gör du så här: Du surfar in till vår sponsor. Där läser du på om de olika tjänsterna som finns. För de allra flesta finns det möjlighet att prova tjänsten under en månad. Är du inte nöjd, backar du ur, och väljer en annan tjänst. När du har hittat din, så är det bara att hämta hem ett tillägg. Anmäl dig på den leverantör du valde. Lägg upp ett konto, och låt de dra pengar för tjänsten, Sedan kan du surfa anonymt. Du kan streama från Netflix och andra kanaler från en massa andra länder, du kan surfa alldeles anonymt. I många fall slipper du en massa reklam, då det brukar blockas av tjänsten.
Du känner säkert till hur dålig säkerheten på Internet är. Använder du Skype eller någon liknande tjänst så vet du att hela samtalet ganska enkelt kan avlyssnas, det är i sådana lägen en VPN-tjänst kan bli perfekt. Dina uppgifter lagras inte på något ställe och den trafik du skickar krypteras. Man ska i och för sig aldrig vara stensäker på Internet, men du försvårar för cyberkriminella, och bara det kan kännas riktigt bra.

VPN
VPN för din datorsäkerhet