Tripadvisor

Innehåll på denna sida/inlägg dölj

Detta inlägg har blivit läst 3782 Gånger!

Gillar du mina tankar och bedömningar av olika saker. Då ska du givetvis följa mig på Tripadvisor, så kommer du att bli uppdaterad efterhand som jag besöker olika restauranger, hotell eller sevärdheter. Du hittar min profil här, på Tripadvisor. Du ska givetvis följa även denna sida om du vill ha tips och idéer på hur du ska köra bil i Europa.

Förra årets resa blev ju sådär, för vår del. Åkte till Krakow och där blev jag sjuk, så vi fick återvända hem igen. Men skam den som ger sig, årets höstresa blir förhoppningsvis än bättre. Livi står på programmet, liksom en hel del huvudstäder på Balkan, det kan säkert bli andra trevliga mål. Så häng på.

Det här är en av de städer som vi definitivt kommer att spendera lite tid i igen. Ljubljana, den Slovenska huvudstaden kommer att få ett besök igen. Det går varma rysningar när jag tänker på förra besöket.

Även denna fina stad kommer att få ett besök, då förhoppningsvis innehållande en liten flodutflykt på mäktiga Donau, upplevelser att se fram mot.

Så, som jag uppmanat dig till, anmäl dig på mail-listan, så får du info efterhand som vi hittar dessa härliga ställen. Hur vi bokar och hur vi kör kan vara intressant för dig som planerar en resa i dessa områden.