Tips från vår sponsor

Detta inlägg har blivit läst 3581 Gånger!

Detta är ett betalt inlägg från Alvén Ingvarsson

Sommartider börjar ta slut. Jag vill inte säga det men det är dags för vinter. Åtminstone inom kort. November ligger knappt fem månader bort. Då kan det vara dags för vinterdäck. Ta då chansen och vara ute i god tid genom att beställa nya däck online via vår sponsor. Här är det enkelt, du fyller i fordonets registreringsnummer, så får du en massa fina förslag på bland annat däck som passar din bil. Sommardäck eller Vinterhjul, spelar ingen roll. Det dyker upp passande saker som passar din bil. Och som om det inte skulle vara alldeles underbart, du kan fixa dina fälgar eller tillbehör. Jag slog en sökning på min Ford, och det kom fram sju sidor med olka förslag på däck på fälg. Alla priser är inklusive frakt och balansering. Är det lite luft i plånboken, så kan du dela upp betalningen via klarna.
Så nu har du ingen som helst ursäkt för att inte ha pigga däck när du ska ta dig ut på en liten bilresa i Europa. Köp däck hos vår sponsor, och hitta resförslag här på vår blogg. Kan det bli enklare. Ställ dig bara frågan, Albanien, Italien eller Frankrike. Kanske Österrike eller Gotland. Möjligheterna är många, riktigt många, det är väl bara fantasin som stoppar dig. Läs och res, kolla på vilka fräcka fälgar du vill visa upp i Europa. Kanske du vill glida upp framför hotellet i MonteCarlo med din Volvo, då ska du givetvis ha åtminstone ett par fräcka fälgar för att imponera på grabbarna som kommer i sina Ferraris och andra sportbilar. Du ser, hösten kan vara riktigt ljuvlig, det är du som väljer, och njuter.
Ett par nya däck på snygga fälgar kan piffa upp din bil så att du känner dig utvald. Du vet nu vart du hittar dessa, och var du hittar tips på vart du ska åka. Ta vara på chansen, och njut sedan i Januari, när snön verkligen har kommit. Då plockar du fram dina semesterbilder från resan, och så upplever du samma resa igen.