Stugknuten

Publicerat den av

Hyra hos stugknuten. Sommaren står för dörren, och även om det ännu är pandemi, så borde det vara helt OK, att hyra in sig på en stuga med familjen. Helst nära en strand, där det går att smyga sig ner och ta morgondoppet, enbart iförd en morgon rock. Jag lovar att du piggnar till och resten av dagen blir som på en dans.

Dags att hitta årets stuga?Jag antar att du vill uppleva lite olika varje år. Bäst blir det om du glider in på stuguthyrning och letar upp det du vill ha, sedan kan du välja när och exakt var du vill bo. Himla praktiskt, du slipper leta själv.

Stugknuten – Det finns massor av bostäderMellan slott och koja, kan man enkelt säga. Här finner du den enkla lilla stugan i skärgården, med utedass, havet som dusch, och en bedårande havsutsikt till slottet där du hyr hela byggnaden, och tar med dig släkten. Det finns möjlighet att inkvartera upp till 124 personer och du kan ordna kalaset för bröllopet eller 60 årsfesten. Du väljer möjlighet.

Skulle du hitta ett eget boendeSå är det väldigt lätt att kontakta ägaren och stämma av och komma överens om hyrestid och priser.

Hyra ut självDet går alldeles utmärkt. För 12% av hyran får du hjälp med det emsta som ingår i en stuguthyrning. Annonsering, säkra betalningar, annonsering och vad som nu behövs. Du har kanske tröttnat på dina soluppgångar där över havet eller solnedgångarna, då solen brinner ner i havet. Låt då någon annan få ta del av detta på ett enkelt och vackert sätt.

Hyr ut och hyr självDu vill kanske ha lite omväxling i ditt boende. Har du en stuga eller bostad, hyr då ut den under några passande veckor. Ta dessa pengar, och så hyr du själv en stuga på någon annan plats. Du får fler upplevelser, i princip gratis. Bara att njuta, igen.

Stugknuten med massor av härliga objekt.
Likandnde detta fantastiska hus kan du säkert hitta på https://www.stugknuten.com/