Spara tid och välj din matkasse

Detta inlägg har blivit läst 3544 Gånger!

Detta är ett betalt samarbete mellan bilresaieuropa och Sveriges matkassar.

Hur lat är du? Det gäller förbaske mig att hushålla med sin tid, det går, oavsett vad du tycker, enbart tjugofyra timmar på ett dygn. Är du inte ute och njuter av en trevlig resa, så kan man ge sig katten på att du är hemma och jobbar, Det tar ju sina modiga åtta timmar varje dag, Till detta ska du ta dig till och från jobbet, för många betyder det ytterligare två timmar. Se där av veckans 168 har du redan slarvat bort 50 timmar på jobbet. 118 kvar, om du är normal så¨tillbringar du massor med tid i sängen med att ofta i vart fall sova. Lek med tanken sju timmar per dygn, i sju nätter, det blir ytterligare femtio timmar (jo jag räknar med att du försover dig minst en timme i veckan.
68 timmar kvar. Går du på gymmet en timme per dag, så kan det bli 15 timmar i veckan, du ska resa och förhoppningsvis duscha. 53 timmar kvar. Nu ska du se, det börjar rinna iväg.
Tar det två timmar per dag att fixa middagen, sedan tar det en timme om dagen att handla, tar du några glas vin på fredagen, så ska detta handlas tre timmar inklusive resan, blir det för mycket vin, så är du trött dagen efter, åtta timmar åt h-e, plus de fem festen tar. Nu har du bara sexton timmar kvar på din vecka. Barnen ska ha sitt, så de får dina sista sexton timmar.
Näväl det kan ju aldrig skada att ta hjälp. Numera finns det många möjligheter att beställa en matkasse. Nu har denna branch vusit, det finns säkert tio olika leverantörer. Det är klart att du kan sätta dig ner och surfa själv. Men hallå, tid hade du inte så mycket av. Vilken tur att det då finns de som ägnat tid åt detta och redan idag kan berätta vad som är bäst, och vilken matkasse som du har behov av. Surfa in och läs snabbt, beställ därefter, och se, redan nu har du sparat ett antal timmar, sådana som du inte hade alldeles för gott om tidigare.