Solkrämer, dags att packa!!!

Detta inlägg har blivit läst 3632 Gånger!

Dags att packa väskan för bilresan söderut. Kommer du långt ner i Europa, så vet du att solen är ganska stark. Du behöver smörja in dig med en bra solkräm, eller kanske solkrämer, helst med faktor 50 eller mera. Slarvar du, så kan du skaffa dig hudexem, det är inte skoj. Jag lovar och jag vet, jag skaffade mig detta. Gick till läkaren och han fixade någon salva, Efudix, som ska smöras in i tre veckor. Det var inte skoj, jag hade hört att det skulle smärta ganska ordentligt. Nu jag hade nog tur, för min del gick det bra. Jag tyckte det bara var obekvämt att ha salvan i ansiktet hela tiden. Folk på stan tittade lite nyfiket.

Solkrämer på Apoteket.se Vår Sponsor.

Bli förutseende. Plocka med dig solkrämer.

Hade jag nu varit förutseende och skaffat mig en solkräm, ja du förstår. Därför är det som så att om det slarvas med behandlingen, kan det utvecklas till cancer. Då är det inte alls kul. Så se till att du sköter om din kropp när du är på resa. Då blir det inga obehagliga överraskningar när du kommer hem. Jodå, jag ska surfa in på Apoteket och beställa hem de solkrämer som finns där med högsta faktorn. Eftersom jag då hoppas jag att jag slipper kommande behandlingar med Efudix. Det är namnet på krämen och som hjälper min hud att bli fri från angreppet. Jag tycker givetvis att det är bra att den finns, eftersom jag tycker behandlingen är ganska tråkig. Därför att min hud blir röd, som en kräfta, och jag blir uttittad när jag går på stan.

Solkrämer på Apoteket.se Vår Sponsor.

Apoteket kan!


Skuttar du in på Apoteket så möts du givetvis av ett gigantiskt utbud solkrämer. Det som skiljer är ofta märket. Jag såg att till och med Zlatan har givit sig in i branschen. Men här kan jag ju säga att jag blev besviken. Killen ryter ju som ett Lejon i syftet att vara bäst och kaxigast. I Solkrämsbranschen är han inte ens bland de tio. Hans kräm har en faktor av 30. Du vet redan nu att det minsta du ska kladda med har en faktor av minst femtio.

Solkrämer på stranden
Skaffa dig solkrämer innan du får problem. Det är så lätt att du bränner dig när du är på resa i Europa.