Solkrämer, dags att packa!!!

Detta inlägg har blivit läst 63 Gånger!

Dags att packa väskan för bilresan söderut. Kommer du långt ner i Europa, så vet du att solen är ganska stark. Du behöver smörja in dig med en bra solkräm, helst med faktor 50 eller mera. Slarvar du, så kan du skaffa dig hudexem, det är inte skoj, jag lovar och jag vet, jag skaffade mig detta. Gick till läkaren och han fixade någon salva, Efudix, som ska smöras in i tre veckor. Det var inte skoj, jag hade hört att det skulle smärta ganska ordentligt, men jag hade nog tur, för min del gick det bra, jag tyckte det bara var obekvämt att ha salvan i ansiktet hela tiden. Folk på stan tittade lite nyfiket.

Solkrämer på Apoteket.se Vår Sponsor.

Hade jag nu varit förutseende och skaffat mig en solkräm, ja du förstår. Är det dessutom som så att det slarvas med behandlingen så kan det utvecklas till cancer, och då är det inte alls kul. Så se till att du sköter om din kropp när du är på resa, då blir det inga obehagliga överraskningar när du kommer hem. Jodå, jag ska surfa in på Apoteket och beställa hem de solkrämer som finns där med högsta faktorn. Då hoppas jag att jag slipper kommande behandlingar med Efudix, som krämen heter och som hjälper min hud att bli fri från angreppet. Jag tycker givetvis att det är bra att den finns, men jag tycker behandlingen är ganska tråkig. Hud blir röd, som en kräfta, och jag blir uttittad när jag går på stan.

Solkrämer på Apoteket.se Vår Sponsor.


Skuttar du in på Apoteket så möts du givetvis av ett gigantiskt utbud solkrämer. Det som skiljer är ofta märket. Jag såg att till och med Zlatan har givit sig in i branchen. Men här kan jag ju säga att jag blev besviken, Killen ryter ju som ett Lejon i syftet att vara bäst och kaxigast. I Solkrämsbranschen är han inte ens bland de tio, hans kräm har en faktor av 30, du vet redan nu att det minsta du ska kladda med har en faktor av minst femtio.

Solkräm på stranden
Skaffa dig solkräm innan du får problem.