Schweiz – Landet med kullarna…

Innehåll på denna sida/inlägg dölj

Detta inlägg har blivit läst 3865 Gånger!

Jag sitter och tittar igenom mina bilder för att kunna plocka fram några bildspel. Och då dyker det alltid upp några som jag redan nu får lite nostalgiska tankar omkring. Bilderna här är tagna i Schweiz under vår resa till bland annat San Remo i norra Italien. De här bilderna är från hemresa, där vi körde via Schweiz, en upplevelse som än gör att det ryser lite i kroppen. Vi kommer att återvända till landet, dock icke i år. Tills dess får vi njuta av dessa bilder. Exakt var i Schweiz bilderna är tagna minns jag icke på rak arm, då måste jag ta fram mina anteckningar. Det ska jag göra vid ett senare tillfälle. Fram tills dess, njut av dessa vackra vyer.

Schweiz

Schweiz
Schweiz

Schweiz
Schweiz

Schweiz