Sandaler till varma breddgrader!

Detta inlägg har blivit läst 3018 Gånger!

Ska ni ut på resa till varmare breddgrader? Glöm inte att skaffa sandaler till ditt barn

Det är inte alltid helt lätt att packa för långa semestrar med allting som måste med. Kläder, leksaker och solskyddsfaktor är saker som många av oss brukar ha stenkoll på. En sak som däremot lätt glöms bort är att ta med ett par sköna sandaler till ditt barn. 

När man väl är på sitt resmål är det mycket som ska hållas reda på. En sak som kan vara otroligt nyttigt att ha med sig är sandaler. Dessa är fantastiska att använda och är både bekväma för ditt barn, samtidigt som det sparar tid när det enda man vill göra är att slänga på sig badkläderna och springa ner till stranden eller poolen.

Många valmöjligheter

Utbudet på sandaler är stort. En mycket populär variant bland barn är blinkande sandaler på grund av deras roliga utseende och häftiga effekter. Dessa är en fantastisk present men passar sig kanske bättre för sommarlovsdagar på stan snarare än på stranden.

Det kan vara en klok idé att köpa lite stryktåligare sandaler för resan. Ofta kan det bli så att man promenerar längre sträckor varje dag och man vill då att ens barn ska ha ett par sandaler som stödjer upp fötterna bra, samtidigt som dem ska tåla att ta lite stryk vid lek och bad.

Fördelarna med sandaler

Sandaler bär med sig en lång rad fördelar för barn. Den främsta av dessa är att barnet enkelt och smidigt kan ta av och på sig sandalerna. När man är på badsemester eller liknande så är dagarna av förståeliga skäl fyllda av bad och barnen brukar vilja spendera varenda vaken sekund i vattnet. Samtidigt så måste man ofta promenera mellan boendet och badplatset. Genom att då ha ett par sandaler så kan man dra ner på stunder fyllda av bråk när man ska försöka trä på ett par strumpor och skor på ett par fötter som helst av allt skulle vilja fortsätta bada.

Samtidigt så håller det ditt barns fötter svala och så avkylda som möjligt. Vi som bor i Sverige är ofta ovana med hur varm man kan bli om fötterna vid lite varmare temperaturer, och genom att ha ett par sandaler så kan barnets fötter andas. Tänk på att smörja in fötterna med solskyddsfaktor för att undvika att barnet bränner sig i den starka solen.

Samtidigt så kan det vara klokt att ha med sig ett par lite finare skor till ditt barn. Även om dem älskar sina blinkande sandaler så kanske det inte passar sig till en kväll på en finare restaurang. Som tur är så kan man lätt packa ner sandaler då deras följsamma natur gör dem väldigt tacksamma att ha i packningen.

sandaler
sandaler