Så är det klart!!!

Innehåll på denna sida/inlägg dölj

Detta inlägg har blivit läst 4447 Gånger!

Så är det då äntligen klart, trafikreglerna i Europas alla länder. 49 stycken. En del länder har en sparsam beskrivning, andra har en mera omfattande. Oavsett vilket, så kommer vårt fortsatta arbeta bli att uppdatera och underhålla de uppgifter finns. Som du förstår är det ett ganska omfattande arbete och det kan bli lite galet ibland. Hittar du något som är fel, meddela oss på det formulär som inom kort ska finnas på alla sidor. Är det ett fakta fel, meddela då gärna din källa så kan vi bekräfta detta.
Det som närmast står för dörren är att strukturera all information, så att det ser ut på samma sätt hos alla länder. Jag kommer också att lägga in olika trafikmärken, så att du lättare ska kunna bilda dig en uppfattning av hur det ser ut.

Du får använda informationen för ditt eget bruk och den är gratis. Som tack får du gärna utnyttja våra sponsorer. Vi älskar när det ticker ören på våra google-sidor.

Framöver kommer vi också att skriva om speciella resmål, platser som du upplever från bilfönstret. Vi har börjat våra artiklar om Europas alla temaväger, en grannlaga uppgift. Den har tyvärr fått stå tillbaka nu när trafikreglerna haft första tjing. Temavägarna ska nu återta sin status, utlovas. Jag vet tips på fina vägar som du gärna ska köra om du befinner dig i aktuellt område.

Har du egna tips, skicka gärna in, så delar vi detta.

Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev. Då får du uppdateringar på trafikreglerna, och en hel del resetisp. En del användbara, andra är bara trevliga att läsa om eller så intresserar resmålet dig icke. Är du intresserad av Europa, dess geografi, kultur och en del andra små trevliga saker, ja då ska du definitivt återkomma till denna hemsida. Vi har bilen som utgångspunkt, men många platser når du givetvis med flyg eller tåg. Som jag tidigare skrivit, anmäl dig till nyhetsbrevet så missar du inget.

Du hittar oss på Facebook.
Du hittar oss på Twitter.
Du hittar oss på Pinterest.

Så, häng nu med, så kommer du att få ta del av det bästa av Europa. Har du själv några tips, utnyttja formuläret nedan så förmedlar vi gärna dina bästa tips.