Resa i Sverige

Detta inlägg har blivit läst 1352 Gånger!

Resa i Sverige. Coronan isolerar oss. Priset på drivmedel var länge sedan det var så lågt som det är nu. Då kan en inhemsk bilsemester vara ett alldeles utmärkt alternativ. Sedan kan du välja om du vill ta din egna bil, med ett tvåmanstält, eller hur många ni nu är i familjen, eller kanske hyra en husbil, eller köpa ett hotellpaket. Alternativen är många, du väljer.
Vill du ha ett hotellpaket, ska du ta dig till vår sponsor, Nordic Choice. Här hittar du drygt 200 hotellrum i varierade prisklasser. Men du ska logga in på specialerbjudanden. Här hittar du en hel del rabatter som du kan utnyttja. Tänk dig att ni är två personer. Då köper ni ett Summer Treat, där ni får tio nätter för blygsamma 8000 spänn, allt inklusive frukost. Eller om du vet när du ska åka, så kan du på vissa destinationer boka med 30% rabatt i sommar. Det är ganska generöst, och du får en stor frukostbuffe i detta pris.

Resa i Sverige


Nu skulle jag ju kunna lägga in en länk här direkt till Nordic Choise, men jag lägger i stället en länk till min sponsor, Hotels,com. Du får nämligen ett lägre pris om du bokar via dom, och dessutom får du var tionde natt gratis, eller egentligen, när du har bokat, och betalat tio nätter via Hotels, så får du en bonus i form av tio procent av ditt bokade värde, som du kan använda som betalning för den elfte natt. På det sättet får du ett lägre pris. Du behöver inte boka alla nätterna samtidigt, de samlas på hög och du kan utnyttja detta senare.

Resa i Sverige
Solnedgång i vackra Sverige


Vår andra hotellsponsor hittar du nedan. Sök på den stad eller ort du ska besöka, jämför priserna, så får du säkert det lägsta priset, och bästa villkoren.
Så innan du reser, sätt av en stund och leta hotell och priser, så kommer du säkert att spara ett bra antal kronor, pengar som du kan använda på restaurangen i stället och smörja kråset ordentligt. Trevlig resa.

Booking.com