Förenade bil för KIA Privatleasing

Detta inlägg har blivit läst 3567 Gånger!

Sponsrat inlägg - Privatleasing
Sponsrat inlägg – Privatleasing

Ska du skaffa dig privatleasing?


Privatleasing hos Förenade bil.. Du som spanar på televisionsapparaten har säkert noterat det nya sättet att äga en bil. Du glider in på KIA, pekar på den bil du vill ha, bestämmer hur länge du vill ha den, och så kör du så länge som ni har bestämt, och hur långt ni har bestämt. Din uppgift är egentligen två, hålla bilen i ordning, och betala fakturan när den kommer en gång i månaden. När så hyrestiden är slut, glider du in på KIA igen, kollar vad som finns, och gör samma sak igen. Du behöver inte belasta din privatekonomi, det är bara att peta i månadssumman, och så blir alla på gott humör.

Nya bilarDet är helt nya bilar som du får när du hämtar ut din bil. Och så får du KIAs sjuåriga nybilsgaranti. Ja visst, det glömde jag nästan, du måste inställa dig för service, inte på dig utan på bilen. Och det ingår i månadskostnaden.

Stora sedelplånboken?


Förr i tiden, när man ville förnya sin fordonspark, så var man tvungen att ta med stora sedelplånboken. Numera tar man med sig körkortet, och ett glatt humör. På Förenade bil, öppnar du sedan dörren, smyger omkring en stund, provsitter ekipaget, känner in nybilsdoften. Inom kort kommer det en säljare och tittar undrande på dig. Men det är ingen fara, han försöker bara analysera om du har körkortet eller stora plånboken med dig. Han ser på dig om du vågar ta första steget ut i privatleasingens värld. Du kan ju tipsa honom om att du gärna gör det. Då skiner han upp, bjuder in dig på sitt kontor. Du kan säkert få en kaffe. Han kollar dig, och ni båda bestämmer hur mycket du vill betala för en ny bil. Därefter visar han dig med all säkerhet att du kan välja en ännu större KIA, du får plats med både familj och vovven.

Glad familjDu kommer inom kort att känna en viss eufori, samtidigt som du lite förbannar dig själv, att du inte smet in på Förenade bil tidigare. Nåväl, du har kommit på bättre tankar. Och tänk så glad familjen blir när du kommer hem och parkerar på uppfarten. De börjar genast få tankar på att man ringt från Svenska spel och meddelat vinsten på senaste Lotto. Men du lugnar familjen och berättar avslöjande att du enbart besökt Förenade bil. Där fick du ett erbjudande som du knappast kunde motstå. Den gamla bilen överlåter du till äldsta barnet, som ändå snart ska ta körkort.

Assistans när du behöver den!En annan sak som är alldeles utmärkt. KIA Assistans ingår. Om du kör ner i Europa, så vet du att på tyska Autobahn så går det undan. En punktering där, och livet riskeras. Då är det bättre att sitta kvar i bilen, hala upp mobilen, och anmäla det inträffade till centralen. Där efter plockar du fram kaffet, häller upp till alla som vill ha, och så njuter ni av utsikten i stället för att riskera livet på vägen. Snart kommer det ett proffs som hjälper er, och ni kan snart åka vidare.

Gäller överallt i Europa!

Oavsett om din punktering inträffar i Tirana, Paris eller Sveg, så kan du lite på att du får hjälp. Du inger ett 0770 nummer och där tar den piga och vana personalen hand om ditt problem direkt, medan du häller upp kaffet. Eller ni kanske behöver promenera någon meter. Se där perfekt, då får ni lite motion, också. En privatleasing från Förenade bil och med en KIA i handen så blir livet betydligt mindre komplicerat. Du behöver inte ens hålla reda på vare sig generator eller tändstift. Håll koll på var drivmedel fylls på. Behöver du få reda på vad drivmedel heter i de olika europeiska länderna, återkommer du hit. Snart finns det på alla språk på den här bloggen.

Förenade bil - Privatleasing.
Förenade bil – Privatleasing.