Parkering i San Sebastian

Innehåll på denna sida/inlägg dölj

Detta inlägg har blivit läst 5982 Gånger!

Har du vägarna förbi San Sebastian och tänkte placera bilen i en parkeringsruta, för att njuta av staden. Gör gärna det MEN se till att rutan har en färg. Ställer du dig i en parkeringsruta som har vita linjer, tja då kommer polisen och tar bort din bil. Du får hämta ut den, mot grundlig ersättning.

Leta efter en färgad ruta, blå, röd, grön, eller en kombination av dessa färger. Betala i automaten, och så bör du ha bilen kvar när du kommer tillbaka. Det är svårt med parkeringar, så jag rekommenderar de tre – fyra stora parkeringsgaragen som finns i centrala San Sebastian.

Hur det ser ut i övriga spanska städer känner jag icke till. Men jag lovar att jag ska ta reda på det. Jag sätter ingen tid då jag inte vet när. Jag ska givetvis jobba mot spanska ambassaden och se vad de kan informera om.

Inom alldeles kort tid kan du få hjälpa till. Jag ska snart skapa ett formulär, där du kan kommentera och skriva din åsikter, så att vi tillsammans kan hjälpa varandra att njuta av Europa.