Om Oss

Publicerat den av

BilresaIEuropa är skapad för att jag ville samla alla de regler i trafiken som finns runt om i Europa. Jag kör själv en hel del i Europa, och saknar en sammanställning över de regler som gäller. Jag friskriver mig dock för de eventuella faktafel som kan finnas. Jag gör dock det jag kan för att vara så aktuell som möjligt. Hittar du något som är fel, så får du mycket gärna höra av dig.

Det här kommer eller är åtminstone i början av att bli en resesait. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så får du tips om olika besöksmål, om förändrade trafikregler och om lite allmänt.

Jag har en kanal  på Youtube, som du gärna får anmäla dig som prenumerant. Jag försöker skapa några filmer om olika platser som är besökta. Kanalen har nyss startat. Den byggs på med flera filmer efterhand.

Informationen på den här bloggen är gratis för privat bruk. Som tack får du gärna använda våra sponsorer. Klicka gärna och använd deras produkter. Vill du ha informationen för något annat sätt än för privat bruk, skicka ett mail till oss, så kommer vi säkert överens om något. Bilderna är i många fall mina egna, ibland från Pixabay.

Det här är vårt kontaktformulär. Skriv vad du tycker i detta formulär.