Olycksfallsförsäkring

Detta inlägg har blivit läst 1067 Gånger!

Detta är ett betalt samarbete mellan bilresaieuropa och Olycksfallsförsäkring.se.

Du har nu hamnat på marken, ligger där och kvider. Benet har gott av, efter den där misslyckade sparken. Men så vilken tur du har, mitt i all bedrövelse. Din omtänksamma hustru eller för all del man, har tecknat en olycksfallsförsäkring till dig. Hon tänkte till snabbt, när du nu kom och överraskade henne, eller honom, med den briljanta idéen att du skulle börja spela fotboll, igen. Visserligen “bara” på korpnivå. Hon har under tiden ni levt tillsammans sett din airbag bli större och större allt eftersom dina öl slunkit ner. Och att nu ut och jaga en boll igen, det som du la av med för snart tjugo år sedan, det handlar enbart om åldersnoja, absolut inget annat. Din sambo är en förutseende person, hon lyfte på luren och ringde direkt försäkringsbolaget, hon visste redan innan exakt vad som behövde göras. Andra som inte har den kunskapen surfar först in på olycksfallsförsäkring och läser på innan de lyfter på luren och beställer.

Olycksfallsförsäkring till alla


Så nu när du ligger där så behöver du inte tänka så himla mycket på det ekonomiska. Du kommer att få ersättning, och är det nu riktigt illa att du blir lite invalid, så får du ett större belopp. Kan vara bra att ha, när du troligen kommer att hoppa omkring på kryckor, du kan i vart fall ta dig lite omkring, och slipper sitta hemma och sura. Det var nog det sambon tänkte på. Om det nu går som jag kan förutse, då vill jag åtminstone inte ha honom hemma och sura. Bättre han får lite ersättning så att han kan dra och besöka sina polare, och skryta om sitt benbrott. Kanske han berättar lite om sin omtänksamma sambo, det tror hon inte, det får bli mera som en bonus.

Plötslig yttre oförutsedd händelse


Plötslig yttre oförutsedd händelse, det var exakt vad det var. Bollen kom i närheten och Berra tog i för kung och fosterland, han missade bollen, men tog rätt på benet, men kunde höra hur det knäcktes. Det var bara att lägga sig ner och ta emot all sympati som kunde tänkas. Det onda det fick man ta med ro. Du kände att det var egentligen ganska skönt. Efter den första ruschen var dina krafter tömda ganska rejält, så lite vila kom alldeles utmärkt, en minut in i matchen. Resten fick du se från sidan.

Olycksfallsförsäkring
Olycksfallsförsäkring