Läkarintyg till Alkolås?

Detta inlägg har blivit läst 540 Gånger!

En ljuvlig utfärd med båt! Här från Zadar i Kroatien.

Har du slarvat, och blivit dömd för rattfylla? Du behöver ett läkarintyg Alkolås? Då är det ofta ett krav att man installerar ett alkolås i bilen för att man ska få fortsätta att köra. Och det här är inte helt enkelt, det är omgärdat av en massa regler. Och det är klart, har du missbrukat förtroendet en gång, så vill man ju från myndighetens sida att du verkligen visar att du ska ha ett körkort, och att du ska få köra bland andra trafikanter.

Jobbigt med att skaffa Alkolås?

Men det finns som sagt en massa villkor som gör att det kan kännas lite besvärligt. Surfa in på körkortshälsan, så kan du läsa om alla regler, och hur du får hjälp att ta dig igenom detta, så att du så småningom glatt kan sätta dig i bilen igen, och njuta av din färd. 

Njuta av fritiden, med alkolås!

I stället för att du sitter hemma på din balkong och surar, över körkortet, som du inte har, så kan du ju med hjälp av ett nytt skapat förtroende, ge dig av. Kanske hela vägen ner i Europa, och där njuta av den fantastiska natur som erbjuds. Tänk dig högt upp på en alptopp, sitta där och bara suga i dig ren och njutbar alpluft, det är livskvalité, det vill jag lova. Eller så tar du dig åt andra hållet, jag antar att du bor i mellersta delen av landet, så som de flesta av oss, då ska du ge dig iväg upp till de svenska fjällen, och ta emot deras absolut rena luft och fantastiska natur.  Sverige är ett alldeles underbart land, och så har du ju allemansrätten, den som vi måste värna om. Det är sådant du kan uppleva om du har ditt körkort. Så har du nu gjort bort dig, och fått en dom på rattfylla, kasta dig på länken till Körkortshälsan, och ordna till ett alkolås, då missar du inget av det underbara som finns.