Kreditkort på resan eller?

Detta inlägg har blivit läst 3267 Gånger!

Är resan bokad ner i Europa?

.
Då har du säkert stött på den ständiga frågan, ska jag ta med kreditkortet eller enbart kontanter? Europa är inte lika kortbenägna som vi är i Sverige. Men man är inte heller lika tokiga som vissa butiker i Sverige, där man ratar kontanter. Jag anser att man behöver vänte åtminstone en generation innan man plockar bort kontanter och byter ut det mot en liten plastbit.

Vilket är bästa kreditkortet när du kör bil?Det finns många faktorer att hålla koll på, surfar du in på bästakreditkortet.se så får du många tips. Kör du bil, så kan det vara viktigt att veta exakt vilket kreditkort som passar just dig. Det finns en hel del på marknaden, och som vanligt gäller det att tänka efter innan. Vilken mack du brukar använda, och vad du i övrigt vill ha för förmåner.

Vilket kreditkort passar bäst när du reser?Liksom för bilkortet finns det många olika kort för dina resor, oavsett vilken typ av resor du genomför. I de flesta fall kan du betala din skuld direkt, och slipper därmed all ränta och andra avgifter. Då blir det bara förmåner, sådant gillar åtminstone jag. Men läs på ordentligt innan du tecknar dig för ett nytt kort. Kolla på bästa kortet för din resa.

Så vad blir bäst för dig?


Egentligen ska du inte följa alla råd som finns på olika jämförelsesaiter, du är nämligen speciell, och har speciells förutsättningar. Mitt tips sätt dig ner vid köksbordet med ett block och några pennor. Rita därefter olika cirklar, där du fyller i olika saker som är viktiga för dig, och andra saker som är oviktiga. Så småningom kommer du fram till en lista där du har rangordnat olika saker. Sedan kan du surfa in på olika jämförelsesaiter, och ta hjälp av dessa, för att komma fram till vilket kreditkort som bör passa dig. Klicka på länken till kortet och läs även där, så att det som står på jämförelsesaiten verkligen stämmer.

Är du nöjd beställ ditt kort, och inom någon liten dag så har du med stor sannolikhet ett nytt fint kort i din ägo, ett kort som du kommer att ha stor nytta av om du nu följer de regler som finns. Missbrukar du kortet så blir det surt i form av skyhöga summor och annan elände.

Ta bort kreditkort!Vissa kort har årsavgifter, det läser du om på jämförelsesaiten. I och med årsavgift så kostar ju kortet oavsett om du använder det eller ej. Du känner vart jag vill komma. Plocka fram alla dina kort och lägg dem på köksbordet. Kolla vilka kort du använder och vilka som är overksamma i ditt utbud. Är de kostnadsfria, utan kostar bara när du använder korten, då kan de ligga kvar, men drar de kostnader oavsett om du utnyttjar det eller inte, då ska du skippa ditt kort. Men det är du som med stor sannolikhet måste avsluta ditt kort.

Det är smart att läsa på när du skaffar kortet och vara säker på hur du ska göra. Får du papper om detta, spara det på säkert ställe, eller åtminstone där du kan hitta detta.

Så sätt igång och kolla på kreditkort.Det här var lite info om att skaffa kreditkort. Som vanligt gäller, ju mera du är påläst, ju större är chansen att du verkligen får ett kort som exakt passar dig och dina förutsättningar. Använd länken ovan för att, med hjälp av din kravlista, plocka fram de kreditkort som passar dig, Och så håller du koll på dina kort, de blir som sagt surt om du missköter dig. Men det gör ju inte du, du vill ju ha ett behagligt och njutfullt liv, framförallt när du är ute och reser.

Bästa kreditkortet på resan?