Hyra bil!

Detta inlägg har blivit läst 4766 Gånger!

Sponsrat inlägg
Sponsrat inlägg

Har du funderat på att hyra bil när du är på resa, eller i något annat sammanhang. Då känner du säkert till vissa av de stora. Nu finns det en ny webbsida, som gör samma sak som när du söker efter en flygresa. Du talar om var och när du vill ha en hyrbil. Så letar webbsidan upp alla lämpliga och ger dig ett antal förslag på var du ska hyra och vad det kostar. 

Jag sökte på Barcelona i tre dagar i början av september. Så här blev mitt resultat. Jag hittade en Volkswagen Polo för 459 sek i tre dygn. Drivmedel och deposition tillkommer. Kolla gärna försäkringsskyddet och läs igenom villkoren innan du tecknar något avtal.

Vill du slå på stort så kan du hyra en merca i samma stad och tid för drygt 1500 sek. Ganska coolt att glida omkring i en nästan ny och välputsad bil. Bara det vore ju värt pengarna. 

Ta med mormor och morfar

Eller varför inte ta med mormor på en riktig utflykt. Hon, morfar man/fru och ett gäng barn får lätt plats i en Merca buss för nio passagerare. Du hyr den hela helgen, tre dygn, för lite drygt 1500 sek i Barcelona. Ska du göra samma grej i Malmö får du plocka fram drygt det dubbla. Å andra sidan, ska du utnyttja priset i Barcelona måste du även ta dig dig. Det kan totalt sett bli billigare i Malmö.

Leta själv och hitta det du vill ha

Jag skulle tro att om du sätter dig och surfar en stund på biluthyrning.com så hittar du säkert exakt den bil du vill ha, på exakt den plats du vill ha, till exakt det pris du vill betala, till exakt det datumet du behöver bilen. Ja, under förutsättning att dina exakta önskemål är rimliga.  Lycka till.

Sponsrat inlägg
Sponsrat inlägg