Härliga Tyskland

Innehåll på denna sida/inlägg dölj

Detta inlägg har blivit läst 4191 Gånger!

Jag gillar Tyskland. Det är gediget och det är god mat. Får man plats på ett hotell, så. Et man att det är ordentligt, en bra säng och en gigantisk kudde. Ingår frukost så är den stabil inget medelhavstjafs. Gör man något så går man all in.

Jag tänker skriva ett antal artiklar om detta land, resmål, kanske ett hotell eller andra små saker du ska uppleva, det finns något för alla, jag är inte som alla, så därför blir det vinklat från mitthåll, en 63-Årig pensionär som älskar att sätt mig på en uteservering, gärna med ett glas vin trots enstaka siffror på termometern, ju fler ju gladare blir jag. Att spana på folk är skojigt, och folk finns det i landet, drygt 82 miljoner. Det finns om jag räknade rätt på wikipedia drygt 400 städer i landet. Då förstår. Du säkert vilket mardrömsämne geografi är i de tyska skolorna. Själv njuter jag, fast jag har inte som krav att kunna rabbla alla städer och placera dom i respektive delstat. Jag tar mig friheten att läsa och lockas och förhoppningsvis besöka. Jag har några kvar kan jag säga.

Nåväl, Härliga Tyskland är på ingång på denna blogg. Planerar du en resa dit, så kolla på mina tips. De fylls på efterhand. Uppe i menyn har du en rubrik, Härliga Tyskland, där du ser alla mina artiklar om landet och platser. Har du åsikter eller tips, skriv gärna ett inlägg, vi läser ovh gillar vi det så lägger vi ut det utan att ta äran åt oss. Vi sätter ditt namn och mailadress. Du får givetvis vara anonym.

Häng på nu kör vi.

Ps menyerna kommer senare. Jag sitter på min Ipad nu och förstår inte riktigt hur jag ska göra. I morgon är jag vid datorn och då fixar jag detta.