Du man, bli snygg och fin, igen!!!

Detta inlägg har blivit läst 3728 Gånger!

I samarbete med Glamazon

Ingen ursäkt

Dags att bli snygg, igen? Många män jagar ju frenetiskt sina kvinnor. När så kvinnan är infångad och ringen på påsatt, tja då tappar många män sitt intresse för egen skönhet. Tidigare kunde man skylla på att det var långt till shoppingen av dessa nödvändiga prylar. Numera är det inte det. Fram ned plattan, och så surfar du in på en websida för manlig grooming. Leta bara efter det du har behov av, klicka på någon knapp och så är varorna på väg hem till dig. Det du behöver göra är att tömma postlådan och öppna paketet. Redan där har du satt igång processen och du känner dig redan betydligt fräschare.

Skäggstubben

Du ska kanske ta bort skäggstubben och plockar då fram dina nyinköpta varor för rakning. Du känner redan vid första draget och det är lent och fräscht. Fullborda upplevelsen med en doft, fylld av attityd och som andas självsäkerhet och styrka. Då blir frun glad, igen.

Håret

Hårvård är ganska enkelt. In i duschen med ett lämpligt shampoo, du vet säkert vilket ditt hår behöver. Vill du sedan ha håret silkesmjukt och glansigt, ja då plockar du med dig en Orofluido Conditioner som du lägger i håret. Så är den delen fixad på ett enkelt sätt.

Middag

Efter denna behandling av både ansikte och hår känner du sig mogen att ta över köket och laga en fantastisk lunch eller middag till kära hustrun. Det är exakt lika enkelt som det var att fixa till dig själv. Du plockar bara fram lilla surfplattan, glidet in på lämplig sida och letar recept. Därefter sätter du dig på cykeln och besöker livsmedelsbutiken. Har du glömt var den ligger, surfplattan. Handla det du behöver och återta din plats i köket. Lika nogrannt och enkelt som du gjorde i ordning dig själv, lika enkelt är det att laga en god middag. Följ bara instruktionerna noga.

Vill du ha flera tips om manlig skönhet, surfplattan, och så tittar du in på glamazon.se. Där hittar du många tips och produkter.

Sponsrat inlägg

Sponsrat inlägg