Drygt hälften är nu klart.

Innehåll på denna sida/inlägg dölj

Detta inlägg har blivit läst 3934 Gånger!

Av Europas 49 länder har jag nu skrivit om 25. Drygt hälften alltså. Ja inte så mycken, men en bit på väg. Numera har jag dessutom fått lite struktur, jag har satt upp ett antal rubriker som jag gärna följer. Jag uppdaterar efter hand och jag letar info om de resterande 24 länderna. Så inom kort (Det kan vara allt från en vecka till denna sommar) ska alla länder ha sin egna sida, där det mesta som är viktigt står.

Du som reser lite i Europa förstår vilket gigantiskt jobb detta är. Jag missar säkert någon liten detalj och påminner då om att detta ska ses som en allmän information. Exakta regler för varje land, då får du kolla med landets ambassad eller med landet direkt. Jag försöker hålla mig uppdaterad. Ser du något som inte stämmer, ja då får du gärna skicka ett mail till mig. Jag ska alldeles strax sätta upp ett sådant formulär.

Bilresaieuropa

Bilresaieuropa

På bloggen saknas mycket som jag vill ha med. Inom kort ska jag lägga in möjligheten att anmäla sig till vårt nyhetsbrev. Där kommer du att få små resetips och om det händer något i trafiken i Europa. Nu tänkte jag inte rapportera om hinder i trafiken och liknande. Då får jag ju skicka ett i kvarten, och så mycket vill du inte se. Men något stort vägbygge, eller stängd tunnel i alperna, eller kanske någon tjusig bok, eller något vackert ställe, väl värt ett besök.

Du får gärna bidra med tips och idéer. Klicka på Om Oss. Där finns det ett formulär du kan använda. Lägger jag ut mailadresssen här, så fylls min mailbox av reklam. Det vill jag undvika.

Ja, det var lite info om läget idag. Nu kör vi. Ska du ut i Europa, kör försiktigt och ta det lugnat. Det finns mycket vackert där ute att kika på. Gör så, och skicka gärna en liten bild på dina härliga smultronställen.

Midsommar i Sverige

Midsommar i Sverige