Dragkrok dags att skaffa!

Detta inlägg har blivit läst 3429 Gånger!

Det här inlägget, om dragkrok, är ett betalt samarbete med dragkrok365.se

Trångt i bilen? Dags för en dragkrok, så att du kan hänga på ett släp, och ta med dig vad du vill på resan, eller kanske en husvagn, eller en båttrailer, eller en säljvagn. Mycket i livet kan förändras bara med hjälp av en liten dragkrok. Den syns inte när du inte behöver den, men när dottern eller sonen ringer och vill ha hjälp med att flytta, så behöver du inte säga nej, du säger bara att det tar en liten stund, så glider du förbi macken och hänger på ett släp, därefter kan du överraska barnet, som säkerligen bara räknat med din lilla bil, där de på sin höjd får plats med kattlådan. Nu blir det alla böcker, inklusive bokhyllan, sängen, köksbordet och vad de nu har kunnat åstadkomma i sin utrustning.
Det är nästan så att det blir lite trötta av att bära allt. Men du är nöjd, det som kunde ha utvecklats till ett heldagsprojekt, slutar nu i allt löst inom en liten timme, Du kan lugnt hinna hem till söndagssteken. Allt beroende av att du var förutseende nog och plocka på en liten dragkrok på bilen i rimlig tid.

Dragkrok – en perfekt julklapp till barnen!


Ett litet problem kan dock vara att du är tvungen att låna ut bilen till barnen, de ska handla en massa. Din dragkrok kommer då väl till pass. Kanske du ska slå på stort nästa gång barnet fyller år, bjud på en dragkrok. Då tjänar du två saker, eller kanske tre, du får ha din bil ifred, du slipper hjälpa till vid alla flyttningar, och du gör, slutligen, lilla barnet lyckligt. Det är inte alla små som får ha en alldeles egen dragkrok på sin bil. Jag kan tänka mig att de, i glädjeyran, skaffar sig ett släp som de kan hänga på, och så åker de runt i stan med släpet, just för att. Skulle de hitta en något större grej på Loppisen, så är det inga som helst funderingar på hur de ska få hem det, bara att lägga på släpet och köra. Du har givetvis länken till hur du fixar ditt barns lycka här ovan. Glöm inte var du fann tipset.

Dragkrok från dragkrok365.se