Blogg 100 – Nu är det dags!

Detta inlägg har blivit läst 1551 Gånger!

Idag inleder jag mitt experiment. Det är egentligen två, men ett där jag ska testa och se vilken effekt det får att skriva ett inlägg varje dag med en del utvalda nyckelord. Jag har givetvis lagt upp en strategi för mina nyckelord, jag vill ju hamna ganska högt hos Google. Kolla på min teknikblogg, bloggdriver,se, så kan du få läsa om en del strategier som jag har. Du kan säkert hitta något matnyttigt, trots att den bloggen är ganska ung.

Om denna blogg:

Den här bloggen handlar om bilresa i Europa och mina nyckelord är givetvis valda utifrån detta tema. Jag gillar att resa, och min köra hustru är av samma uppfattning. Tillsammans tillbringar vi vår semester i en bil någonstans i Europa. Det blir hela tiden en ny upplevelse. Den kan bestå av en ny ort, en ny stad, strand eller varför inte ny god mat. Ofta bestämmer vi när vi ska åka. Och så tar vi en färja mellan Helsingborg och Helsingör. Därefter är det näsan som styr, oftast. Det har gett oss mycket gott att titta på och uppleva. Och mera står för dörren. Hänger du med på denna blogg, så kommer jag att delge dig en hel del. Jag har en systerblogg till denna, minresaieuropa, där jag mera beskriver de resmål vi önskar besöka, eller som vi har besökt. Mycket fin läsning erbjuds.

Blogg100

Så var det den andra delen av mitt experiment, Blogg100. Från och med idag och etthundra dagar framöver ska man skriva minst ett inlägg om dagen på bloggen. Ja, det låter inte så svårt. Jag lovar dig, lova inte för mycket. Jag har provat några gånger, och aldrig kommit i mål. Det är snart maj, och då lockar en solstol i trädgården, med gott dricka, betydligt mer än att sitta och skriva blogginlägg. Men trägen vinner. Någon gång ska även jag fixa etthundra dagar. Taggen ska vara Blogg100

Lycka till

Blogg100

Blogg100