Alla länder finns nu med!

Innehåll på denna sida/inlägg dölj

Detta inlägg har blivit läst 5503 Gånger!

Nu finns alla länder med, där varje land har sin egna sida. jag kommer att publicera fakta efterhand. och så småningom även en del besöksmål som kan vara värda att besöka. Det blev 49 länder. Det är en hel del regler att hålla reda på.

När jag nu la upp listan, så räknade jag alla länder där jag själv kört bil. Det visade sig vara närmare hälften av de 49 länder som jag har med. Det passerar hälften i höst, då jag ska plocka in Nederländerna. Landet har jag besökt, dock icke med bil. Sedan noterar jag att de östra delarna av Europa inte är så väl representerat. Så det får nog bli en resa där under nästa år. Det är ju alltid spännande med nya upplevelser och nya platser. Vill du ha resetips, så har jag min systerblogg igång. minresaieuropa.se Kolla in, och hitta inspiration.